Upit za rezervaciju

Apartmani Tomo - Bol (Kuća Tomislav)
Osoba za kontakt: Marinković Tomislav
Adresa: Iza lože 2, 21420 Bol
mob +385 (0) 98 369 565
tel/fax +385 (0)51 226 141
tel/fax +385 (0)51 513 640
email: info@apartmani-tomo-bol.com
email: soprano@ri.t-com.hr

Korespondencija je moguća na: hrvatskom, engleskom, slovenskom i talijanskom jeziku.


Postupak rezervacije

Upiti i rezervacije prihvaćaju se putem naših web stranica (kontakt obrazac i/ili e-mail). Da bi rezervacija postala važećom, korisnik usluge mora uplatiti akontaciju prema specifikaciji koju je dogovorio sa iznajmljivačem.
Iznos akontacije moguće je uplatiti: ONLINE (kreditnim karticama) ili OFFLINE putem bankovne doznake.
Uplata mora biti izvršena u iznosu i roku navedenom u e-mailu. Odmah po izvršenoj uplati potrebno je obavijest o tome proslijediti e-mailom ili fax-om. Nakon naše provjere Vaše izvršene uplate, odnosno autorizacije Vaše kreditne kartice, e-mailom ćemo vam proslijediti sve potrebne informacije i vaucher.


Uvjeti plaćanja

Zaštita privatnosti

Iznajmljivač Apartmani Tomo-Bol obvezuje se pružiti zaštitu osobnih podataka gosta, na takav način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o gostima / korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obveza; informira goste o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje gostima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinškoj kampanji. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Apartmana Tomo-Bol i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Opći uvjeti i usluge